18.1.07

Και οι χοντροί έχουν δικαίωμα στο ΣΕΞ

Αγαπητοί Ζορταλο-φαγάδες, το Πάσχα πέρασε και επειδή πλησιάζει καλοκαίρι και δεδομένου ότι φημολογείται Ζορταλ Beach Meeting στην Χαλκιδική, θεώρησα σκόπιμο κα χτίσω (ξανά) την Απολλώνια κορμάρα μου. Όπως σας υποσχέθηκε ο θείος Φακίρης, αυτήν την φορά, θα μοιραστώ μαζί σας τα μυστικά του γρήγορου και σίγουρου Setup.
Το πρόγραμμα αποτελείται από 3 δίαιτες των 14 ημερών έκαστη. Στο τέλος, θα δοθούν ειδικές οδηγίες για συντήρηση. Σε κάθε δίαιτα θα αναφέρονται τα υπέρ, τα κατά οι ειδικές οδηγίες και οι επιθυμητοί στόχοι.
Ξεκινάμε με μια δίαιτα ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ. Γίνεται για ένα δεκαήμερο, να τρώτε ο,τιδήποτε από τα πιο κάτω, σε όποια ποσότητα και ποιότητα θέλετε. Η δίαιτα αυτή έχει σχέση με τον μεταβολισμό του σώματός σας γι' αυτό τρώτε πολλά είδη τροφών και ΔΕΝ παχαίνετε. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η δίαιτα αυτή απαγορεύεται σε άτομα που έχουν προβλήματα σε νεφρά, χολή και πάγκρεας. Παράλληλα είναι απαραίτητη η κατάποση 3 λίτρων νερού ημερησίως.
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:
ΚΡΕΑΣ: (Χοιρινό, κατσικίσιο, αρνίσιο, μοσχάρι, ζαμπόν ), Ψητά ή βραστά, (εκτός από μαγειρευτά με σάλτσα). ΨΑΡΙΑ: Όλα τα είδη ψαριών, συμπεριλαμβανομένων και των κονσερβών, επίσης όλα τα θαλασσινά, ΕΚΤΟΣ από τα μύδια και όσα έχουν πιπεριά.
ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ: Κοτόπουλα, χήνες, πάπιες, γαλοπούλες και ο,τι είναι πετούμενο, βραστά ή τηγανητά με λάδι ή βούτυρο και ΟΧΙ με σάλτσες ή πιπεριά.
ΑΥΓΑΒραστά, τηγανητά με λάδι ή βούτυρο και χωρίς περιορισμό στην ποσότητα.
ΛΑΧΑΝΙΚΑ: Σαλάτες πράσινες δύο την ημέρα (ραδίκια, λάχανο με λάδι και ξύδι, αλάτι, πιπέρι, σαρδέλες, τυρί, πράσινες ελιές).
ΤΥΡΙΑ: Όλα τα τυριά επιτρέπονται ΌΧΙ όμως περισσότερο από 120 γρ. την ημέρα, ΕΚΤΟΣ από ΦΕΤΑ.
ΧΥΜΟΙ: Ένα χυμό λεμονιού ΜΟΝΟΝ και πάντα χωρίς ζάχαρη.
ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ: Καφές ελληνικός, νες καφέ τσάι πάντοτε χωρίς ζάχαρη. Επιτρέπονται τα πράσινα φασολάκια, κουνουπίδι, λάχανο, μελιτζάνες, μανιτάρια, μπάμιες, κρεμμύδια, σπανάκι, ντομάτες, αγγούρια, αντίδια, μαρούλια, ελιές πράσινες, μαϊντανός, σέλινο, ραδίκια, κολοκυθάκια και καρότα. Επιτρέπονται το ουίσκι, βότκα, τζιν, κρασί, ΕΚΤΟΣ από το ΟΥΖΟ, ΜΠΥΡΑ , ΛΙΚΕΡ και όσα λικέρ περιέχουν ζάχαρη.
Σε όσα αναφέρονται σαν ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ: Για σένα που κάνεις δίαιτα, είναι δηλητήρια.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ:
Όλα τα ζυμαρικά, συκώτι, ρίγανη, το ψωμί, το κέικ, καλαμπόκι, μακαρόνια. Οι μπανάνες, τα φρούτα, ξερά φασόλια, φάβα, ΤΑ ΓΛΥΚΑ, οι χουρμάδες, τα σύκα, το μέλι, το κέτσαπ, το γάλα, τα μπιζέλια, οι πατάτες, το ρύζι, τα γιαούρτια, τα σιρόπια, οι τσίκλες.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Μην κάνετε λάθη, διότι μια τσίκλα ή μια κουταλιά γάλα στον καφέ, σημαίνει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ της δίαιτας από την αρχή, αφού μετατρέπεται ο μεταβολισμός του σώματος και θα χρειαστούν δύο μέρες μέχρι να επανέλθει στην κανονική λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν παρατηρήσετε ατονία ή αδιαθεσία, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ στις τροφές σας. Με τη δίαιτα αυτή χάνετε 5-9 κιλά σε δέκα μέρες.
ΠΡΕΠΕΙ απαραίτητα μετά την παρέλευση μιας εβδομάδας, αναλαμβάνετε 2 πόσιμες ενέσεις UPSATON ημερησίως πριν από το φαγητό, Ένα PHARMATON GERIATRIC και Ένα SURBEX-Τ, διότι είναι απαραίτητα εφόσον έχει γίνει η δίαιτα αυτή στον οργανισμό για ομαλή λειτουργία του.
Επίσης υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστούν προβλήματα δυσκοιλιότητας. ΜΗΝ δοκιμάσετε κανένα φαρμακευτικό προϊόν, διότι σχεδόν όλα περιέχουν Λακτουλόζη (γάλα) και ζάχαρη, και συνεπώς χαλάνε την δίαιτα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να πιείτε «φύλλα Αλεξανδρείας». Είναι ειδικό ρόφημα (σαν τσάι) που το πουλάνε στα φαρμακεία.
Για περισσότερες διευκρινίσεις, ή προβλήματα που αντιμετωπίσετε, στείλτε Π.Μ. Άντε και καλό μας κουράγιο!!!

1 σχόλιο:

nymphadora είπε...

Kaneis logo gia mia seira apo 3 diaites alla egw vlepw mono thn prwth. Pou mporw na vrw tis alles 2?