18.1.07

Χαρτογραφώντας τα πορνοπάτια του Δικτύου

Με αφορμή την συμπλήρωση των 300 GB κοινωνικού περιεχομένου downloads, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες που απέκτησα κυνηγώντας το βιντεάκι το σωστό, το πρόστυχο. Όπως κάθε σοβαρός χρήστης DSL σύνδεσης, που σέβεται το bandwidth του χωρίς φόβο και πάθος, αργά ή γρήγορα, θα χρειαστεί να κατεβάσει αυτό που το Ιερατείο ονομάζει αμαρτία και ο κοινωνικός περίγυρος στιγματίζει σαν ανώμαλο. Ναι κυρίες και κύριοι…. Μιλάμε για τσόντες.
Και εδώ θα μάθουμε ΠΟΥ να τις βρούμε, Τι να περιμένουμε διαβάζοντας τον τίτλο, και ΠΩΣ να μην πέσουμε σε κακοτοπιές. Απαραίτητο είναι να κάνουμε μια αρχική κατηγοριοποίηση, όσον αφορά τις βασικότερες κατηγορίες.

MILF: Ακρωνύμιο των λέξεων Mothers I Like to F*ck Αναφέρεται σε πεντάλεπτα καμάκια όπου ο σταρ μας καμακώνει μια MILF (μάνα συνήθως 30-40 ετών) και με εκπληκτικό τρόπο καταφέρνει να την ρίξει στο κρεβάτι, έναντι αμοιβής και παρουσία βιντεοκάμερας. Τα βιντεάκια αυτά έχουν συνήθως μέγεθος 40-150 ΜΒ και στο τέλος σε παραπέμπουν στην επίσημη ιστοσελίδα του παραγωγού, όπου έναντι καταβολής χρημάτων, μπορείς να κατεβάσεις ολόκληρο το βίντεο με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειται για απίστευτη μούφα. Μην προσπαθήσετε να καμακώσετε MILF με τις ατάκες που θα ακούσετε. Θα φάτε ξύλο.

Mature: Πρόκειται για μια ηλικιακά ωριμότερη ηλικία. Σεξ με 50αρες τσε βαλεεεεεε. Βασικά είναι θέμα γούστου. Τα περισσότερα είναι λίγο μπλιαχ… αλλά τα λίγα και καλά… εξιτάρουν τις πιο τρελές φαντασιώσεις με δασκάλες, νοσοκόμες, θειες και συννυφάδες.

Bang Bus: Ακόμα μια τρελή μούφα. Τρεις φίλοι σε ένα Van, παίρνουν με ωτοστόπ αθώες κορασίδες και για ακόμα μια φορά, παρουσία κάμερας, τις πείθουν για τρελά κόλπα. Βέβαια, αυτό το «απροσδόκητο» σενάριο έχει κάτι το καυλισίεργο που εξιτάρει. Τα τιμώ δεόντως.

Κλειδωμένα- license: Η πίκρα του dial-up. Πρόκειται για βιντεάκια από 1 έως 50ΜΒ τα οποία αφού τα κατεβάσεις ζητάνε σύνδεση με σέρβερ, για το κατέβασμα της άδειας… και βασικά σου ζητάνε λεφτά και μένεις με το joystick στο χέρι. Εμπειρικά κατέληξα στο ότι μόνο τα αρχεία από 200ΜΒ και άνω, τα βρίσκεις πλέον χωρίς κλείδωμα. Δεν τα εμπιστεύομαι, αλλά περιμένω κάποιον να βρει τρόπο να τα ξεκλειδώνει. Το extension τους είναι wmv. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω βρει ποτέ κλειδωμένα.

Gag Factor: Χμ… πολύ ενδιαφέρον. Ο τίτλος γεννιέται από το Gag reflex, το αντανακλαστικό πνιγμού, που προκαλεί τον βήχα σε περίπτωση εισόδου αντικειμένου στον λαιμό. Άλλες κοπέλες το έχουν και άλλες το έχουν καταπολεμήσει και κατατάσσονται στο deep throat. Αν καταλάβατε καλά πρόκειται για φίπες. Μάλιστα για φίπες στα όρια του πνιγμού. Αρκετά βίαια αντιμετώπιση του υποκείμενου… αλλά όσες φίπες και να είδα… καμία τους δεν πνίγηκε. Οι φίπες είναι ασφαλείς ακόμα και αν νομίζουν ότι πνίγονται. Τα κατατάσσω στο πολύ ερεθιστικά με καλλιτεχνικό αποκορύφωμα το Gag Factor- Sophie Evans

Lesbian: Κλασική κατηγορία. Λεσβίες. Δυο γυναίκες που πάνε μαζί…. Όχι στη λαϊκή. Και μάλιστα όχι τυχαίες… αλλά αυτό που προσδιορίσει την απόλυτη αντρική φαντασίωση. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Δείτε οπωσδήποτε το Jenna loves Brianna…. Κόλασηηηηηη!

Gangbang: Κατά κόσμο… Παρτούζα. Εμφανίζεται η πρωταγωνίστρια και τραγουδάει, θα ήθελα να έχω ένα και δυο και τρία και τέσσερα παιδιά και εμφανίζονται ισάριθμα ή και παραπάνω και τις διπλοτριπλο βουλώνουν όλες τις σωματικές κοιλότητες. Το βίντεο τελειώνει με σωματική ενυδάτωση οργανικής κρέμας. Προσωπικά πιστεύω ότι μετά τους 5 παύει να υπάρχει αγάπη και επειδή είμαι ρομαντική ψυχή δεν θεωρώ ότι είναι τα ατού της συλλογής μου.

Blacks on Blonds: Παρτούζα μεν… αλλά με ρατσιστικά απωθημένα. Αραπάδες οργανώνονται και μαζί με μια ξανθιά παίζουν μαντολίνο. Πιστεύω ότι πρόκειται για ελεεινή συκοφαντική προπαγάνδα των αφροαμερικάνων για να μονοπωλήσουν την εγχώρια τσοντοαγορά. Όχι κυρίες μου… έχουμε και οι λευκοί καδρόνια. Αν είσαι μικροτσούτσουνος και θέλεις τσιμπιδάκι σαν τον Χρηστάκη (ακούς Cuba Pete)… καλύτερα να κατεβάσεις κάποια άλλη κατηγορία. Θα μελαγχολήσεις.

Ελληνικές Παραγωγές: Δεν είναι απλές τσόντες. Αγγίζουν τα όρια κωμωδίας. Τσόντα για παρέα και μπιρίτσα. Πολύ τρίχα, πολύ ταλέντο, ερημικές παραλίες, τρελές ατάκες και οργασμοί που σπαρταράνε στα γέλια. Όσες και να δείτε, ποτέ δεν είναι αρκετές. Best of ο Ηδονοβλεψίας.

Seventeen: Δροσερά, μόλις ενηλικιωμένα πιπινάκια. Βαμβακερά βρακάκια, κοτσιδάκια, καλτσάκια μέχρι το γόνατο, φακίδες, κοντές φουστίτσες, φωσφορούχοι δονητές και βλέμμα όλο αθωότητα. Λολίτες στις πιο ιδιαίτερες στιγμές. Χαρωπά βιντεάκια αλλά τους λείπει το σενάριο και οι έμπειρες φίπες. Αλλά έχουν διψά για μάθηση.

Amateur: Wannabe Porn star Ιδιωτικά βιντεάκια τα οποία είναι δοκιμαστικά από casting κινηματογραφικών παραγωγών, ή κλεμμένα ιδιωτικά βίντεο ή δημοσιευμένα από καθίκι πρώην σχέσης. Αρκετά αδιάφορα θα έλεγα, αλλά η προσδοκία του ότι θα δεις την γειτόνισσα σου, σε ωθεί να τα κατεβάσεις. Πρέπει να δείτε το βιντεάκι της Severina που αν και ερασιτεχνικό ξεπερνάει τις προσδοκίες και του πλέον επαγγελματικού.

Private: Γνωστός κολοσσός κινηματογραφικών παραγωγών. Αποκλειστικά δικαιώματα στην Silvia Saint. Αρκετά αρτίστικα και ξενέρωτα… αλλά αν είσαι λάτρης του ωραίου, ίσως να μην δεις πουθενά ωραιότερες γυναίκες να ιδρώνουν με τόσο πάθος.

Preteen: Ντροπή και αίσχος του δικτύου. Τα βλέπουν οι ποταποί άρρωστοι κομπλεξικοί. Βιασμός παιδικής αθωότητας. Τα αναφέρω απλά για να τα κράξω. Αν έχεις κατεβάσει κάτι τέτοιο και σου άρεσε… είσαι άρρωστος. Φαντάσου να ήταν η κόρη σου ή ο γιος σου σε αυτήν την θέση.

Dildos: Δονητές Γι’ αυτές που στερούνται τον άντρα τον σωστό τον πρόστυχο και βρίσκουν υποκατάστατα σιλικόνης. Συνήθως οι δονητές αποτελούν κεφάλαιο σε ταινία και όχι αυτούσια κινηματογραφική οντότητα.

BSDM: Μαζοχιστικά…δέρματα, αλυσίδες, βιτσιά και μαστιγώματα
Δεν μου αρέσουν… δεν έχω κατεβάσει κανένα, δεν έχω άποψη επ’ αυτού.

Fetish: Σχέδια με φετίχ
Γλειψίματα ποδιών και άλλα ανώμαλα. Αν δεν έχεις ιδιαίτερες προτιμήσεις… δεν υπάρχει λόγος να τα κατεβάσεις… ΠΡΟΣΟΧΗ… αν δείτε τον τίτλο χρυσή βροχή και ΔΕΝ ξέρετε τι είναι ΜΗΝ το κατεβάσετε.

Αυτά… ελπίζω να σας βοήθησα. Βέβαια ο οδηγός αυτός αποτελεί μονοδιάστατη αντρική οπτική επί του θέματος. Οι γυναίκες ακόμα ντρέπονται να μιλήσουν ανοιχτά. Πλέον η αναζήτηση είναι εύκολη και η ντροπή του βιντεοκλάμπ είναι παρελθόν. Απαραίτητο αξεσουάρ, DVD player που υποστηρίζει Divix. Μην προσπαθήσετε να τις δείτε σε PC … θα κολλάνε τα πλήκτρα. Καλό κυνήγι !!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστώ!! ενημερωτικό για έναν πρωτάρη του είδους σαν και μένα..

Digitex είπε...

Τελικα εισαι τελειως τσόντας...χαχαχαχαχαχαχαα